X-Factor – Sezonul 10 Episodul 14 – 26 Noiembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea X-Factor Romania sezonul 10 episodul 14 din data de 26 Noiembrie 2021 HD.

X Factor România ajunge în 2021 la cel de-al zecelea sezon. Emisiunea de talente de la Antena 1 se va difuza la TV începând cu luna septembrie, postul anunțând două episoade în aceeași săptămână.

În cea de-a doua săptămână a lunii septembrie, Antena 1 va avea o premieră dublă. Sezonul 10 al emisiunii X Factor România debutează cu două episoade, mergând pe o strategie similară cu show-ul concurent de la PRO TV, SuperStar România.
Antena 1 va difuza primele două episoade din sezonul 10 X Factor România la aceeași oră, respectiv 20:30. Primul episod va putea fi urmărit luni, 6 septembrie, iar cel de-al doilea vineri, 10 septembrie.

Loredana, Florin Ristei, Delia și Ștefan Bănică au rămas jurații emisiunii. Cu toții intră entuziaști în acest nou sezon, perspectiva fiecăruia fiind totuși ușor diferită.

Pentru Loredana, audițiile din noul sezon au fost pline de surprize plăcute, artista declarând pentru Antena 1 că a primit concurenți la care nici măcar nu visa.
Mulți dintre concurenții noului sezon au impresionat-o și pe Delia, artista indicând că din cauza regulilor concursului nu i-a putut lua pe toți în echipa sa.
La capitolul așteptări, Florin Ristei mărturisește că cea mai importantă calitate este carisma și capacitatea concurentului de a-și câștiga fani care să-l voteze, dincolo de vocea foarte bună și un aspect fizic plăcut.
Ștefan Bănică, juratul care a dat câștigătoarea sezonului trecut, respectiv pe Andrada Precup, își dorește, mai presus de orice, să pună o cărămidă la temelia carierei celui sau celei care va câștiga alături de el. Acest lucru l-au bucura nespus.

X Factor este o competiție televizată, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. În România, emisiunea se difuzează din 2011

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET


SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments