X-Factor – Sezonul 8 Episodul 1 – 26 August 2018 Reluare Online

X Factor aduce cele mai talentate voci!
Caravana „X Factor” străbate ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României. Show-ul îi are ca jurați pe Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams.


Cel de-al optulea sezon ”X Factor” , care începe pe 26 august, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță plin de surprize! Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, la Antena 1.
În noua formulă, alături de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin ca ”antrenori” ai concurenților, jurații ”X Factor” au avut parte de o mulțime de emoții și surprize la audițiile ”X Factor”.
Vezi aici mai jos X-Factor Sezonul 8 Episodul 1 din 26 august 2018 in reluare, online.

 

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

VARIANTA 1 COMPLETA

VARIANTA 2 COMPLETA

VARIANTA 3 COMPLETA

VARIANTA 4 COMPLETA


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments