Vlad – Sezonul 3 Episodul 5 – 23 Martie 2020 Online

Va invitam sa urmariti noul sezonul din serialul romanesc: “Vlad”, sezonul 3 episodul 5 din data de 23 martie 2020, de la 20:30, la PRO TV si in reluare pe Reluare.Org!

Sezonul 3 al Serialului Vlad debutează în forță, cu multă acțiune și răsturnări de situație la tot pasul. În acest sezon încep să se cunoască efectele planului de răzbunare al lui Vlad.

Nici un episod din noul sezon nu trebuie ratat, pentru că toate lucrurile iau o întorsătură neașteptată, acțiunea se accelerează, și vom vedea o altă față a răzbunării. În primul episod al sezonului, Vlad și Miki participă la un important turneu de poker internațional, care se desfășoară în Istanbul, unde sunt puși față în față cu Iordache, temutul adversar al lui Cezar.

Vlad se confruntă cu Iordache, iar Miki este luată prin surprindere de către Carla. Planul lui Vlad este periclitat de către Iordache, iar confruntarea dintre ei va ține telespectatorii cu sufletul la gură. Câștigătorul ia totul.

Loading...

Tot în primul episod al noului sezon, vom vedea cum Eliza suferă consecințele faptelor sale. „Viața mea a fost un lung șir de alegeri pe care le-am făcut fără să-mi fi dorit vreodată să le fac.” De asemenea, Eliza îl vizitează pe Ștefan în închisoare, iar întrevederea lor este plină de tensiune. Eliza îl vizitează și pe Leo, care este în spital, și este șocată de starea în care se află acesta. Care va fi concluzia după discuția tensionată dintre Eliza și Ștefan, dar și ce se întâmplă cu Leo, aflăm luni seară.
De altfel, va invitam sa urmariti noul sezon in fiecare luni seara, 24 februarie 2020 in reluare, aici pe Reluare.Org.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERIALUL A FOST INTRERUPT DE CEI DE CATRE PRO TV. LA REINCEPEREA SERIALULUI, VA FI DIFUZAT IN CONTINUARE AICI PE SITE. 
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Destine Ratacite - Episodul 194 - 23 Martie 2020 Online
Asia Express Romania - Sezonul 3 Episodul 18 - 23 Martie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments