Vlad – Sezonul 2 Episodul 12 – 2 Decembrie 2019 Online

Va invitam sa urmariti noul sezonul din serialul romanesc: “Vlad”, sezonul 2 episodul 12 din data de 2 decembrie 2019, de la 20:30, la PRO TV si in reluare pe Reluare.Org!

In aceasta seara avem parte de un nou episodul din sezonul 2 Vlad. Pe Protv serialul Vlad din 2 Decembrie 2019 incepe cu Sezonul 2 Episodul 12. De la ora 20:30, protv difuzeaza primul episod din noul sezon a superproductiei VLAD. primul serial romanesc realizat la standarde cinematografice. Superproductia debuteaza in forta, cu momente tensionate, pe parcursul carora telespectatorii vor putea sa cunoasca personajele principale ale serialului – pe Vlad, Stefan, Leo si superba Eliza. In noul sezon vom cunoaste si personaje noi.

Loading...

În noul sezon, planul de răzbunare al personajului principal va continua și va fi mai nuanțat. Mai mult, iubirea va juca un rol foarte important în cursul desfășurării acțiunii. De asemenea, răzbunarea va fi împiedicată de tot soiul de obstacole imprevizibile, de personaje și secrete din trecut. Miza va fi mai mare în sezonul doi, fiind vorba de viață și de moarte.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Fiicele Doamnei Fazilet - Sezonul 1 Episodul 72 - 2 Decembrie 2019 Online
Chefi La Cutite - Sezonul 7 Episodul 25 - 2 Decembrie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments