Vlad – Sezonul 4 Episodul 13 – 6 Decembrie 2021 Online – Ultimul Episod

Va invitam sa urmariti noul sezonul din serialul romanesc: “Vlad”, sezonul 4 episodul 13, ultimul episod din data de 6 decembrie 2021, de la 20:30, la PRO TV si in reluare pe Reluare.Org!

Când începe sezonul 4 al serialului Vlad? Aceasta este întrebarea la care fanii așteaptă cu mare interes un răspuns. Pro TV a anunțat deja că acesta este ultimul sezon al serialului Vlad, lansat în 2019, care prezintă povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă.

Serialul Vlad de la Pro TV a ajuns la sezonul 4, care de altfel reprezintă și finalul producției. Lansat în 2019, la Pro TV, serialul va reveni în curând în fața telespectatorilor cu noi episoade menite să atragă atenția.

Intriga, răzbunarea, momente cheie reprezentive în poveste vor face deliciul fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să vadă ce întorsătură va lua acțiunea.

Pro TV a anunțat deja că odată cu acest sezon povestea lui Vlad ajunge la sfârșit, lucru care trezește un interes și mai mare în rândul celor care au urmărit de la început serialul, iar acum sunt dornici să afle deznodământul.

Sezonul 4 al serialului Vlad începe luni, 6 septembrie, ora 21:30, la Pro TV, vestea fiind anunțată oficial prin intermediul unui comunicat de presă de către postul tv.

Noile episoade ajung astfel pe post în luna septembrie, atunci când debutează grila de toamnă a postului tv.

Regizat de Jesus del Cerro, serialul care îi are roluri principale pe Adi Nartea (Vlad) și Olimpia Melinte (Eliza) a ajuns la sezonul cu numărul 4, cel cu care producția se va încheia.

Producția care urmărește povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă, așa cum sună prezentarea care i-a fost făcută inițial serialului, va aduce în fața telespectatorilor momente de suspans, intrigi, dar și numeroase răsturnări de situație.

Important de menționat este faptul că filmările pentru sezonul 4 sunt în plină desfășurare. În ceea ce privește finalul producției, rămâne de văzut ce deznodământ va avea povestea care a ținut cu sufletul la gură numeroși telespectatori.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET HD
 

SERVER 2 COMPLET HD

SERVER 3 COMPLET HD

SERVER 4 COMPLET HD

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
e5ye
e5ye
1 month ago

multumim pentru aceasta fapta buna