Visuri La Cheie – Sezonul 7 Episodul 12 – 9 Decembrie 2020 Online

Urmareste aici pe site emisiunea visuri la cheie sezonul 7 episodul 12 din data de 9 decembrie 2020 HD.

Îndrăgita emisiune ”Visuri la cheie” revine la Pro TV pe data de 9 Septembrie 2020. Filmările sunt în toi, iar muncitorii fac deja minuni pentru familiile aflate în dificultate. O campioană de numai 13 ani i-a impresionat pe cei din emisiunea Visuri la Cheie cu povestea ei de viață.

Emisiunea Visuri la Cheie revine la Pro TV
Invitat la ”Vorbește lumea”, arhitectul Valentin Ionașcu a povestit cum decurg filmările pentru emisiunea ”Visuri la Cheie”, în condiții de siguranță, în vremea coronavirusului.

”Am reînceput filmările. Pauza ne-a afectat un pic, deoarece aveam niște lucruri programate. Trebuia să ne întâlnim cu familiile pe care trebuie să le ajutăm. Timpul parca s-a comprimat, deoarece vrem să ajungem în 13 case, sezonul acesta.

13 familii vor avea casa visurilor lor
Toată lumea trebuie să se adapteze la noua situație și la noile condiții de muncă. Muncitorii sunt foarte supărați, deoarece trebuie să care materialele cu masca la gură. Nevăzând dușmanul, nu știi de unde vine. Este atât de mic și de parșiv, încât poate veni de oriunde”, a spus arhitectul.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Chefi La Cutite - Sezonul 8 Episodul 42 - 9 Decembrie 2020 Online
Destine Ratacite - Episodul 455 - 9 Decembrie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments