Visuri La Cheie – Sezonul 6 Episodul 5 – 9 Octombrie 2019 Online

Urmareste aici pe site emisiunea visuri la cheie sezonul 6 episodul 5 din data de 9 octombrie 2019 HD.

In aceasta seara avem parte de un nou episod din noul sezon din Visuri la cheie. Emisiunea care a transformat visul oamenilor de-a lungul a 5 sezoane revine in aceasta seara cu un nou sezon. Dragos Bugur a revenit in cadrul sezonului 6 alaturi de echipa s-a formata din Alina Vilcu, Laura Boghiu, Cristina Joia, Valentin Ionascu și Omid Ghannadi. Acestea au misiunea de a transforma visul unor familii greu incercate de viata. Asa ca astazi incepe Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 5 din 9 Octombrie 2019 de la ora 20:30 numai pe Protv.

Loading...

“Visuri la cheie” revine cu sezonul 6, începând din 11 septembrie, de la 20:30. Dragoș Bucur și echipa sa, formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu, sunt nerăbdători să le aducă telespectatorilor în această toamnă emoție și povești uimitoare ale unor familii greu încercate de viață.

13 visuri vor fi împlinite în acest sezon, iar cei care vor fi vizitați de echipa emisiunii vor primi șansa la un nou început în care să-și poată construi amintiri frumoase.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

MasterChef - Sezonul 7 Episodul 19 - 9 Octombrie 2019 Online
Sacrificiul - Sezonul 1 Episodul 9 - 9 Octombrie 2019 Online
Loading...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of