Visuri La Cheie – Sezonul 6 Episodul 12 – 27 Noiembrie 2019 Online

Urmareste aici pe site emisiunea visuri la cheie sezonul 6 episodul 12 din data de 27 noiembrie 2019 HD.

In aceasta seara avem parte de un nou episod din noul sezon din Visuri la cheie. Emisiunea care a transformat visul oamenilor de-a lungul a 5 sezoane revine in aceasta seara cu un nou sezon. Dragos Bugur a revenit in cadrul sezonului 6 alaturi de echipa s-a formata din Alina Vilcu, Laura Boghiu, Cristina Joia, Valentin Ionascu și Omid Ghannadi. Acestea au misiunea de a transforma visul unor familii greu incercate de viata. Asa ca astazi incepe Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 12 din 27 Noiembrie 2019 de la ora 20:30 numai pe Protv.

Loading...

“Visuri la cheie” revine cu sezonul 6, începând din 11 septembrie, de la 20:30. Dragoș Bucur și echipa sa, formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu, sunt nerăbdători să le aducă telespectatorilor în această toamnă emoție și povești uimitoare ale unor familii greu încercate de viață.

13 visuri vor fi împlinite în acest sezon, iar cei care vor fi vizitați de echipa emisiunii vor primi șansa la un nou început în care să-și poată construi amintiri frumoase.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Xtra Night Show - 27 Noiembrie 2019 Online
Acces Direct - 27 Noiembrie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments