Visuri La Cheie – Sezonul 5 Episodul 4 – 3 Octombrie 2018 Online

Va invitam sa urmariti Visuri la cheie Sezonul 5 Episodul 4 incepe in aceasta seara, 3 Octombrie 2018 de la ora 20:30 doar pe Protv. Formatul emisiunii este menit sa schimbe vietile oamenilor neajutorati, asadar Corneliu Ulici, Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu sunt gata sa le prezinte telespectatorilor povestile impresionante, povesti ale unor oameni greu incercati de viata, astazi, echipa Visuri la cheie ii va implini visul familiei Popa din localitatea Calinesti, judetul Prahova, vedem intreaga poveste de la 20:30 doar pe Protv.

Visuri la cheie este un show extrem de emoționant, care le aduce românilor inspirație, bucurie, lacrimi de fericire și motive să creadă cu tărie că dorințele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor. Echipa emisiunii străbate țara în fiecare an si cunoaște oameni deosebiți, care luptă mereu pentru a rămane uniți și care nu au renunțat nicio clipă la visurile lor.

Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu sunt designerii de interior și arhitecții Visuri la cheie! Cei patru, împreună cu prezentatorul emisiunii, Corneliu Ulici, sunt pregătiți să le aduca românilor povești de viață impresionante și transformări spectaculoase ale locuințelor acestora.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments