Viata Mea – Sezonul 1 Episodul 6 – 9 Decembrie 2021 Online – Ultimul Episod

Urmareste aici pe site serialul turcesc “Benim Hayatım / Viata Mea” sezonul 1 episodul 6 din data de 9 Decembrie 2021 HD.

“Benim Hayatım” (În română, Viața mea) este un nou serial difuzat de Star TV produs de BVB Production, după un scenariu de Sadettin Tolan și Ali Buhara Mete. Regizorul este Orkun Çatak, iar rolurile principale sunt interpretate de Nilsu Berfin Aktaș și Genco Özak. Serialul se încadrează în categoria dramă, romantic, iar primul episod a fost difuzat.
„ Benim Hayatım ” prezintă povestea unei fete care se mută la Istanbul împreună cu familia pentru a-și realiza visele în ciuda tuturor dificultăților vieții.

Hayat (Nilsu Berfin Aktas), care a venit la Istanbul cu tatăl ei Ökkes pentru visele ei, participă la competiția de modă organizată de Harisoglu Holding.
Cererea neașteptată în căsătorie a lui Yilmaz (Ugur Çavusoglu), va avea un efect de bombă asupra tuturor.

“Viața mea” este produs de BVB Production, după un scenariu de Sadettin Tolan și Ali Buhara Mete. Regia este semnată de Orkun Çatak, cunoscut pentru “Siyah Beyaz Așk” (2018), “Vurgun” (2019).

În rolurile principale au fost distribuiți Nilsu Berfin Aktaș și Genco Özak.
Din distribuție mai fac parte: Savas Özdemir, Ugur Çavusoglu, Nilüfer Açikalin, Burak Ceylan, Öykü Celik, Zeynep Kumral, Önder K. Açikbas, Aleyna Solaker, Koray Sahinbas, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoglu, Belgin Simsek, Esra Ronabar, Onur Cavit Idin, Onur Sencer Akinci, Volkan Ören.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLETSERVER 2 COMPLET

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments