Un Celibatar Invins – Sezonul 1 Episodul 61-62 – 3 Martie 2020 Online

Începând din 2 februarie, de la ora 19.00, Pro 2 va difuza cea mai nouă producție Televisa, „Un celibatar învins’ („Soltero con hijas’), cu Gabriel Soto și Vanessa Guzman („Alborada’) în rolurile principale.

Telenovela a debutat pe micile ecrane din Mexic la sfârșitul lunii octombrie 2019 și îi are în rolurile principale pe Gabriel Soto și Vanessa Guzman („Alborada’).

Loading...

Produsă de Juan Osorio, cel care a lucrat și la telenovela „Familia soțului meu’, difuzată anul trecut de Pro 2, comedia romantică redă povestea lui Nicolas Contreras (Gabriel Soto), care își crește singur fiicele și dintr-o întâmplare o va cunoaște pe Victoria Robles (Vanessa Guzman). Cei doi trăiesc în lumi opuse însă o întorsătură radicală îi vor face să aprindă scânteia unei iubiri sincere care va schimba totul. Antagoniștii telenovelei sunt Irina Baeva, actuala parteneră a lui Gabriel Soto și Pablo Montero („Que bonito amor’).

Din distribuție fac parte nume cunoscute precum: Laura Flores („Cine-i cine?’), Mayrin Villanueva („Mă declar vinovată’) sau René Strickler („Maricruz’).

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Fiicele Doamnei Fazilet - Sezonul 1 Episodul 164 - 3 Martie 2020 Online
Blind Date - Epsiodul 10 - 3 Martie 2020 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments