TripluSec – Sezonul 1 Episodul 5 – 18 Octombrie 2018 Online

O noua productie marca Protv incepe in aceasta seara. Serialul de comedie Triplusec Episodul 1 din 13 Septembrie 2018, incepe de la ora 21:30 pe Protv. Asadar in aceasta seara avem portie dubla de ras si voie buna. Reuniunea fostei clase a XII-a G si inceputul unui nou serial de comedie 100% romanesc. Fata in fata cu visurile lor, dar si cu provocarile vietii, o gasca de millenials descopera ca, atunci cand esti cu ochii dupa fericire, cel mai important e sa vezi partea plina a paharului de… Triplusec!

Pro TV, încă un serial de comedie. Postul va lansa pe 13 septembrie serialul Triplusec, produs de Frame Film, casa de producție din spatele Las Fierbinți și Atletico Textila.
Producția va avea premiera pe 13 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21.30, după Las Fierbinți.
Triplusec este un serial de comedie 100% românesc. Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului de… Triplusec!

Serialul spune povestea unui grup de tineri care se revăd la reuniunea de clasă – 15 ani de la terminarea liceului. Producția îi are în distribuție pe Oana Pellea, în rolul fostei diriginte a clasei a XII-a G, și pe Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu și Andrei V. Ciopec, în rol de„foști colegi”.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments