Totul Pentru Iubire – Sezonul 1 Episodul 115-116 – 2 Ianuarie 2022 Online

Telenoveliștii Michelle Renaud și Danilo Carrera se întorc din 7 noiembrie pe micile noastre ecrane, la Pro 2, cu telenovela „Totul pentru iubire”, difuzată în premieră în România. Jocul actoricesc, povestea presărată cu intrigi și pasiune și peisajele idilice sunt atuurile acestui nou proiect Televisa.

Producția va avea premiera la Pro 2 pe 4 noiembrie, de la ora 18.00, iar din distribuție mai fac parte și alți actori latino cunoscuți precum Scarlet Gruber, Victor Garcia, Manuel Ojeda, Olivia Bucio, Sara Corrales, Manuel Ojeda și Alexis Ayala. Serialul s-a terminat în Mexic în aprilie anul acesta, după 122 de episoade, și a avut la bază povestea unei telenovele argentiniene din 2009, „Herencia de amor”.

Acțiunea are loc în orașul pitoresc El Rosario, din statul mexican Sonora, iar în prim-plan se află membrii familiei Montes, care își dispută drepturile asupra fermei „La Noria”. Cel care i-a învrăjbit a fost chiar capul familiei, Don Patricio Montes (Manuel Ojeda), care, înainte să moară își lasă toată averea, inclusiv ferma și moșia, pe mâinile unei credincioase menajere, Delia Santos (Olivia Bucio).

În mijlocul intrigilor și trădărilor din cauza revendicării moștenirii se trezește și frumoasa Valeria Fernández (Michelle Renaud), al cărei logodnic este Leonel Montes (Víctor González), fiul lui Don Patricio. Acesta este mai mult decât interesat să revendice ceea ce îi aparține din moștenirea tatălui său si nu s-ar da în lături de la nimic ca să obțină acest lucru.

Viața Valeriei ia o turnură neașteptată când îl cunoaște pe Mateo Santos (Danilo Carrera), fiul Deliei și angajat la fermă, de care se îndrăgostește iremediabil.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET
 

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments