The Wall – Marele Zid – Sezonul 2 Episodul 6 – 26 Septembrie 2019 Online

Urmareste aici pe site emisiunea the wall – marele zid sezonul 2 episodul 6 din data de 26 septembrie 2019 HD.

Emisiunea The Wall – Marele zid revine cu un nou sezon, cel cu numărul doi, la Antena 1. Show-ul va fi programat în zilele de miercuri și joi, imediat după serialul Sacrificiul, de la ora 22:15, anunță reprezentanții postului.

Game show-ul, prezentat tot de Valentin Butnaru, a fost filmat tot în Polonia, la fel ca și primul sezon.

Loading...

„Am întâlnit concurenți determinați, oameni frumoși, am observat cum legătura dintre coechipieri și încrederea pe care și-o acordă unul altuia pot schimba soarta jocului. Am văzut zâmbete, lacrimi de fericire și decizii curajoase care au schimbat destine.

Experiența acestui show este cu totul și cu totul palpitantă și nu de puține ori m-am găsit atât de cuprins de energia din platou, încât am experimentat alături de concurenți același carusel de sentimente. Cel de-al doilea sezon este spectaculos, așa că vor urma multe seri pline de emoții în fața Marelui Zid.” a de clarat Valentin Butnaru, prezentatorul showului.

Show-ul este creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este “o combinație între quiz-show, noroc și strategie”.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 COMPLETPentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Inimi Si Lacrimi – Sezonul 1 Episodul 201-202 – 27 Septembrie 2019 Online
Sef Sub Acoperire - Sezonul 1 Episodul 3 - 26 Septembrie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments