Te Cunosc De Undeva – Sezonul 15 Episodul 12 – 28 Noiembrie 2020 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Te Cunosc De Undeva sezonul 15 episodul 12 din data de 28 noiembrie 2020 HD.

Te cunosc de undeva! 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului. Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și care îi are ca jurați pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Monica Anghel și Marcel Pavel vor cânta pentru prima dată împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură;
La rândul lor, Romicã Ţociu şi Adriana Trandafir se bucură nespus să urce pe scena transformărilor;
Pentru Liviu şi Andrei, proiectul Te cunosc de undeva! e un fel de a doua casã;
Tot o prietenie veche le leagã şi pe Monica şi Cãtãlina Grama Jojo;
Pentru Adda, scena Te cunosc de undeva! este o provocare cu totul nouã;
Tavi Clonda îşi dorea de multã vreme sã facã parte din distribuţia transforming show-ului;
Toto Dumitrescu a primit şi el provocarea de a participa în acest show cu mare entuziasm.

Şi Ami se declarã foarte încântatã de participarea în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, mai ales că sunt fan al emisiunii încă de la primul sezon. Orice provocare nouă mă pune pe gânduri și îmi pune la încercare emoțiile însă de-a lungul timpului am învățat din experiențele mele că, dacă mi-a fost teamă de ceva, cu atât mai mult am vrut să fac acel lucru fiindcă doar așa mi-am învins temerile. A venit momentul să spun DA și acestei provocări și sunt pregătită să văd cât de departe mă poate duce curajul meu de a ieși din zona de confort în acest context!’

Nu ratati premiera noului sezon “Te Cunosc De Undeva” sezonul 15 din data de 12 septembrie 2020 doar la Antena 1.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Betty In New York - Episodul 14-15 - 29 Noiembrie 2020 Online
Destine Ratacite - Episodul 444 - 28 Noiembrie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments