Survivor Romania – Sezonul 3 Episodul 33 – 29 Martie 2022 Online

 

Urmareste aici pe site emisiunea Survivor Romania sezonul 3 episodul 33 din data de 29 martie 2022.

Ediția din 29 martie 2022 a competiției Survivor România va fi una cu totul specială pentru reprezentanții celor două triburi. Cei 6 Faimoși și cei 10 Războinici vor conviețui, de azi, pe aceeași insulă.

Survivor România: ediția din 29 martie 2022

Chiar dacă se vor uni pe aceeași plajă, aceștia vor în continuare adversari pentru cel puțin următoarea lună, căci pe măsură ce se vor împuțina vor avea loc jocurile individuale, practic desființându-se cele două echipe.

Unificarea taberelor se va face într-un mod care le va aduce zâmbetul pe buze concurenților. Aceștia au avut ocazia să facă duș pentru prima oară după două luni și ceva de când sunt în Republica Dominicană.

De asemenea, pentru a marca unificarea așa cum se cuvine, producătorii competiției Survivor România au pregătit o super-petrecere astfel încât ”dușmanii” să se cunoască mai bine.

Nu este singura surpriză cu care vine ediția din 29 martie 2022. Telespectatorii vor fi martorii unui moment cu totul special, un altfel de meci, în care vor fi implicate persoane care până acum nu au mai apărut pe micile ecrane, dar care au o foarte mare legătură cu acest reality-show fenomen difuzat de PRO TV.

Săptămâna aceasta niciun concurent nu a părăsit show-ul și nu s-au făcut nici trimiteri în exil. Competiția Survivor România se află la cel de-al treilea sezon. Primele două, câștigate de Elena Ionescu și Zannidache, au fost transmise în trecut de Kanal D.

Concurenții joacă fotbal împotriva câtorva membri ai echipei de producție de la Survivor România!

Faimoșii și Războinicii fac acum o singură echipă. Dacă supraviețuitorii vor câștiga se vor bucura timp de o săptămână de perne și saltele. Daniel Pavel a intrat și el pe teren.

Meciul s-a încheiat cu egalitate între cele două echipe.

Scorul final este 8 la 8. „Iată, am câștigat cu toții. Ați câștigat și voi, cei de acasă”, a spus Daniel Pavel la final.

Concurenții au făcut pentru prima oară duș în acest sezon.

Concurenții de la Survivor România, transformări incredibile. Primele discuții după unificare
Unificarea celor două echipe le-a adus o mare surpriză atât Faimoșilor cât și Războinicilor. Aceștia au făcut duș pentru prima oară după două luni în care s-au îmbăiat doar în ocean. După aceea, au fost îmbrăcați în cele mai elegante haine.

Fetele au fost machiate de profesioniștii puși la dispoziție de producătorii competiției, iar băieților și s-au aranjat bărbile.

După ce au fost gata de seara de party, s-au creat deja primele grupulețe. Concurenții au început să povestească felul în care a trăit fiecare competiția până acum, dar și câteva lucruri personale despre ei pentru a se cunoaște cât mai bine.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments