SuperStar – Sezonul 1 Episodul 20 – 13 Noiembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea SuperStar Romania sezonul 1 episodul 20 din data de 13 Noiembrie 2021 HD.

SuperStar România 2021. Show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale începe la PRO TV. Din 10 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbăta, de la ora 20.00, SuperStar România e aici pentru toți cei care au curajul să-și schimbe viața. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat.

SuperStar România 2021 înlocuiește oficial Vocea României. Emisiunea va fi difuzată vineri seara, exact pe slotul rezervat înainte pentru Vocea. Postul nu a anunțat încă nimic concret legat de viitorul show-ului The Voice, însă, în grila acestei toamne, show-ul nu apare nicăieri.

Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, însă unul singur va reuși să ajungă până în final și să devină următorul SuperStar al României.

Marius Moga se întoarce la PRO TV, după trei ani. Va fi în juriul emisiunii „SuperStar”, pe care PRO TV l-a anunţat în urmă cu puţin timp Alături de Moga, tot la masa juriului, va sta şi Carlas Dreams – fost jurat la X Factor, pe Antena 1. Ceilalţi doi juraţi ai show-ului muzical „SuperStar” sunt Smiley (prezentator Românii au talent şi jurat „Vocea României”) şi cântăreaţa Raluka.

SuperStar România 2021 A venit toamna, iar show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale este tot mai aproape de prima ediție. Pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și 11 septembrie, de la 20:00, primii concurenți vor fi cunoscuți de către toți cei de acasă, iar unii dintre ei vor face primul pas spre marele trofeu.

SERVER 1 COMPLET
 


SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carmen
carmen
25 days ago

Reluarea inca nu este postata si este ora 07:25 -14/11/2021

carmen
carmen
Reply to  RELUARE
24 days ago
  1. Multumesc !!
  2. O duminica placuta !