*** Daca doriti, puteti sa ne sustineti cu o mica donatie apasand pe butonul de mai jos:
multumim!

Splash! Vedete la apa – Sezonul 4 Episodul 8 – 12 Septembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Splash! Vedete la apa! sezonul 4 episodul 8 din data de 12 septembrie 2021 HD.

Cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă!, revine cu un nou sezon, în curând, la Antena 1! ‘Splash! Vedete la Apă’ va avea premiera pe 21 și 22 august, la Antena 1. Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în ceea ce privește săriturile în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!.

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. Cine sunt vedetele care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în curând, la Antena 1!

Antena 1 a anunțat numelor celor trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă’: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță.
Nea Mărin, Iulia Albu și Jean de la Craiova îl vor avea alături la pupitrul juraților pe Bogdan Ioniță, cel care va analiza din punct de vedere tehnic prestațiile primilor concurenți „Splash! Vedete la apă’.

Fachirul din Periș este unul dintre cei 12 concurenți care participă la Splash Vedete la apă. Acesta a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani după ce a participat la Românii au talent. Anul trecut, a participat și la iUmor, unde a impresionat juriul cu abilitățile sale ieșite din comun.

SERVER 1 COMPLET
 

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments