Si Fara Sani Exista Paradis – Sezonul 1 Episodul 39-40 – 18 Septembrie 2018 Online

Din 30 august, puteţi urmări la Pro 2, începând cu ora 19.00 serialul „Și fără sâni există paradis” („Sin senos sí hay paraíso”), continuarea telenovelei „Fără sâni nu există paradis” („Sin senos no hay paraíso”), difuzată de postul Acasă în 2009. Noua producţie atrage atenţia publicului asupra unor probleme fierbinţi, precum operaţiile estetice, traficul de droguri sau prostituţia. Serialul este inspirat după cartea omonimă a lui Gustavo Bolivar, devenită bestseller.

Povestea începe când Hilda (Catherine Siachoque) află că fiica ei, Catalina (Carmen Villalobos, apariţie episodică), a fost ucisă. Hilda este însărcinată, iar vestea o determină să ia o decizie care urmează să-i schimbe viața atât ei, cât și copilul din pântec. Hilda și soțul ei, Albeiro (Fabián Ríos), devin în scurt timp părinții unei fetițe pe care o numesc tot Catalina (Carolina Gaitán). Aceștia decid să facă tot ce le stă în putință pentru a împiedica ca fetița să împărtășească același destin tragic pe care l-a avut sora sa. Astfel, cei doi decid să traseze o linie galbenă în fața casei lor și dacă fata va vrea să traverseze această barieră, fără permisiunea lor, asta ar fi însemnat același destin tragic pe care-l avusese sora ei.

În timp ce tânăra Catalina își petrece viața privind totul de la fereastra geamului, afară, Daniela (Johanna Fadul), fiica Yesicai “La Diabla” (Majida Issa), responsabilă pentru moartea Catalinei, creștea înconjurată de lux și bogăție. Lucurile se complică când îşi face apariţia în peisaj Hernan Dario (Juan Pablo Urrego), bărbatul pentru care Catalina și Daniela se vor lupta. El este vizibil îndrăgostit de Catalina, însă familia Danielei le va pune beţe în roate.

Telenovela „Și fără sâni există paradis”, realizată de Fox Telecolombia împreună cu Telemundo Studios, a avut premiera în SUA în iulie 2016. Cel de-al treilea sezon al serialului a debutat la postul Telemundo pe 18 iunie. Dacă în primul sezon Carmen Villalobos (protagonista din „Fără sâni nu există paradis”) apare doar un episod, în celelalte două sezoane ea este personajul principal.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1
SERVER 2


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments