Sef Sub Acoperire – Sezonul 2 Episodul 13 – 4 Mai 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea sef sub acoperire sezonul 2 episodul 13 din data de 4 mai 2021 HD.

Șef sub acoperire se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon. Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate și merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați. Ce vor descoperi, ce destine vor schimba și cum se vor descurca în noua ipostază? Cum vor reacționa angajații la aflarea adevărului? Aflăm începând de marți, 09 februarie.

În această primăvară, vom vedea cum directori de companii renumite trec printr-un test de foc: se pot descurca făcând joburi deloc ușoare, sub o identitate ascunsă, în propria firmă? Nu doar ei sunt cei supuși „testării’, pentru că și angajații vor fi observați pe ascuns de către șefii aflați sub acoperire.

Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor și va încerca să-l inițieze pe șef în tainele companiei și ale job-ului respectiv.

Odată aflat sub acoperire, șeful va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia. Va fi o experiență care le va schimba viața atât angajaților, cât și șefului aflat sub acoperire.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

iUmor - Sezonul 10 Episodul 12 - 5 Mai 2021 Online
Las Fierbinti - Sezonul 19 Episodul 27 - 4 Mai 2021 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments