Sef Sub Acoperire – Sezonul 1 Episodul 2 – 19 Septembrie 2019 Online

Urmareste aici pe site emisiunea sef sub acoperire sezonul 1 episodul 2 din data de 19 septembrie 2019 HD.

In aceasta seara avem parte de un experiment cel putin interesant. Protv s-a gandit la o emisiunea in care sefi de afaceri din tara li se da ocazia sa de deghizeze in propriul angajat alaturi de colegi astfel vazand neregulile din afacere. Se presupune a fi foarte interesant mai ales cand angajatii sefului vor fi surprinsi pe picior gresit.

Loading...

Noul reality show al postului Pro TV, „Şef sub acoperire“, are premiera în această seară, 12 septembrie, iar în prima ediţie unul dintre fondatorii unui cunoscut lanţ de pizzerii va deveni un simplu angajat în propria firmă şi va descoperi cum funcţionează de fapt lucrurile.
Joi, 12 septembrie, de la ora 21.30, la Pro TV debutează „Şef sub acoperire“, un experiment social fără precedent, aşa cum îl numeşte postul.

În primul episod protagonist va fi Iulian Porst, cofondatorul Presto Pizza, una dintre cele mai cunoscute şi extinse companii din domeniu din Bucureşti şi judeţul Ilfov, cu peste 300 de angajaţi.

Şeful va deveni un simplu angajat în propria firmă, va lucra în mai multe departamente şi va descoperi lucrurile care merg bine, dar şi problemele din companie. El va renunţa la munca la birou şi va trece la meseria de livrator de comenzi, va face blatul de pizza şi va lucra în echipa care pregăteşte dulciurile.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

MasterChef - Sezonul 7 Episodul 8 - 19 Septembrie 2019 Online
Las Fierbinti - Sezonul 16 Episodul 4 - 19 Septembrie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments