*** Daca doriti, puteti sa ne sustineti cu o mica donatie apasand pe butonul de mai jos:
multumim!

Scorpionul – Sezonul 1 Episodul 20 – 15 Ianuarie 2022 Online

Va invitam sa urmariti noul serial turcesc: “Scorpionul”, sezonul 1 episodul 20 din 15 ianuarie 2022, de la 22:00, la PRO 2.

Serialul turcesc „Scorpionul”, care începe pe 27 decembrie la Pro 2, are toate ingredientele să cucerească telespectatorii: două actrițe talentate – Demet Akbağ și Evrim Alasya – și o poveste dramatică de familie.

Pro 2 aduce din 27 decembrie serialul turcesc „Scorpionul”, o producție cu 26 episoade (la turci) care a fost difuzată în țara de origine din decembrie 2020 până în iunie anul acesta.

Serialul este distribuit internațional de compania Inter Medya (cea care a vândut românilor și „Păzește-mă de mine!”/„Maraşli”, „Ramo” și „Son Yaz”), iar Can Okan, directorul companiei, este încrezător va avea succes oriunde va fi difuzat.

„Această dramă este o poveste despre răzbunare, despre relațiile tensionate din cadrul unei familii și despre iubire. Credem că „Scorpionul” are un potențial uriaș pe piața internațională”, a declarat el, citat de senalnews.com.

În prim-planul poveștii din serial se află Perihan Emgen (Demet Akbağ), fiica sa, Berna (Başak Daşman), soțul ei, Fikret (Bekir Aksoy), și copiii lor.

În paralel aflăm că Perihan mai are o fiică, pe Ferda (Evrim Alasya), pe care a abandonat-o la vârsta de un an. Ferda conduce un coafor alături de fiica sa, Merve (Müge Su Şahin), și este iubită de toate femeile din cartierul ei.

Deși pare că ar avea o viață liniștită, Ferda este măcinată de dorința de răzbunare. Ea o învinovățește pe mama ei, Perihan, pentru toate problemele pe care le-a avut în viață și țese un plan diabolic.

În ciuda unor evenimente tragice, Ferda nu renunță și continuă fără nicio remușcare războiul cu Perihan, război în care vor fi implicați nepoții lui Perihan, dar și vecinii Ferdei, Ipek (Esila Umut) și Aras (Yusuf Çim). Toți aceștia vor fi atrași într-un adevărat joc al dragostei și al urii.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments