Sacrificiul – Sezonul 1 Episodul 23 – 27 Noiembrie 2019 Online

Urmareste aici pe site serialul romanesc sacrificiul sezonul 1 episodul 23 din data de 27 noiembrie 2019 HD.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un family drama’ cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Loading...

“În noul serial va fi vorba despre povestea a trei familii din medii sociale diferite care vor interacţiona într-un mod total neaşteptat. Fiecare familie are la rândul ei trei copii, respectând ideea cifrei magice trei.

Am început să lucrăm pentru acest proiect din luna octombrie a anului trecut, ne-am propus sã creăm un proiect 100% original. Procesul de creaţie a pornit pentru noi în două modalităţi, adunând câteva poveşti care să prindă viaţă în serial.

Ne-am dorit să avem un filon puternic de comedie care să fie prezent în fiecare episod, bineînţeles asta nu înseamnă că vom ignora partea de dramă, ori poveştile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului. O altă dorinţă a fost să avem personaje memorabile despre care oamenii să vorbească acasă, pe stradă, ori la muncă, personaje pe care lumea să le citeze.” a declarat Radu Grigore, scenarist al serialului..

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Las Fierbinti - Sezonul 16 Episodul 21 - 26 Noiembrie 2019 Online
Xtra Night Show - 26 Noiembrie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Magdalena
Maria Magdalena
11 months ago

Ador filmul ăsta, cred și simt că e cel mai bun film romanesc de până acum! Bravo sunteți o echipa minunată, și niște actori de mare renume! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏