Romanii Au Talent – Sezonul 9 Episodul 3 – 22 Februarie 2019 Online

Asadar in aceasta seara, in cadrul show-ului Romanii au Talent Sezonul 9 Episodul 3, are loc un episod memorabil, concurenti din toata lumea vor urca pe scena si vor lupta pentru marele premiu in valoare de 160.000 euro, Andi, Mihaela, Andra si Florin vor juriza cele mai bune momente, iar in aceasta seara avem parte de un spectacol fara limite unde romani obisnuiti se pot transforma in eroi, talentul primeaza in aceasta competitie iar spectacolul oferit ne va lasa fara cuvinte. In prima a editie, de la 20:30, scena va fi plina de pasiune, efervescenta si vibratie, telespectatorii vor urmari momente uluitoare.

Așteptarea a luat sfârșit! Cel mai iubit show de divertisment, Românii au talent, aduce începând de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul #9suprem, numai la PRO TV.

Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.
Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele emisiunii Smiley și Pavel Bartoș, care vor fi în permanență alături de concurenți și îi vor susține mai energic ca niciodată.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

SERVER 1 COMPLET
 
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Dragoste Si Ura - Epsiodul 416 - 22 Februarie 2019 - Online
Suflete Tradate - Episodul 904 - 22 Februarie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments