Romanii Au Talent – Sezonul 12 Episodul 12 – 22 Aprilie 2022 Online

Urmareste aici mai jos pe site emisiunea Romanii au Talent sezonul 12 episodul 12 din data de 22 Aprilie 2022 HD.

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET“Românii au talent”, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur. Vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 12 episodul 12 din 22 aprilie 2022 online.

Noul sezon “Românii au talent” va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 5 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate. Vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 12 episodul 12 din 22 aprilie 2022 online.

“Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă.Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane”, a declarat Mihai Bobonete.

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la “Românii au talent” de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022. Vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 12 episodul 12 din 22 aprilie 2022 online.

Jurații sunt pregătiți să ofere DA-urile mult dorite, prezentatorii gata să-i încurajeze și să le ofere energia necesară, iar concurenții deciși să impresioneze!

Începând de astăzi, 4 februarie, în fiecare vineri, magia talentului ne va face să credem în oameni, ne va readuce pas cu pas certitudinea că totul va fi bine și că, apropo, românii știu ce e comedia.

Luminile sunt aprinse, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a super sezonului 12 Românii au talent!

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments