Romanii Au Talent – Sezonul 11 Episodul 31 – 28 Mai 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Romanii au Talent sezonul 11 episodul 31 din data de 28 mai 2021 HD.

‘Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării într-o lume mai bună’, așa descrie Andi Moisescu scena de la Românii au talent! Iar astăzi este momentul să ne bucurăm împreună de premiera celui de-al 11-lea sezon al celui mai iubit show de divertisment din România! Jurații sunt pregătiți să ofere DA-urile mult dorite, prezentatorii gata să-i încurajeze și să le ofere energia necesară, iar concurenții deciși să impresioneze!

De la 20:30, magia talentului ne va face să visăm, ne va readuce încrederea că totul va fi bine și că putem depăși orice barieră atunci când credem în noi! Concurenți care și-au dorit de mult timp să vină în fața juraților, au demonstrat că pot găsi partea bună și în astfel de perioade și au profitat de timpul liber pentru a-și îndeplini un vis. ‘De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem pentru că ori plecam ori abia veneam în țară. Să fim în fața publicului românesc, ne bucură’, vor spune membrii unei familii, soț și soție. Ce moment au pregătit și ce reacții vor stârni, descoperim curând.

Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial! Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu: ‘Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite’. Să fie oare unul dintre concurenții pe care-l vom vedea și în etapele următoare?

Nu ratați prima ediție din data de 5 februarie 2021 #unusiunu a noului sezon Românii au talent! Concurenți care vor stârni valuri de râsete și emoții, care vă vor uimi și un prim golden buzz sunt doar câteva detalii care construiesc o seară perfectă de vineri!

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe NOUA pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe NOUA pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Survivor Romania - Sezonul 2 Episodul 81 - 28 Mai 2021 Online
Iubirea Invinge - Epsiodul 49 - 28 Mai 2021 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments