Romanii Au Talent – Sezonul 10 Episodul 4 – 28 Februarie 2020 Online

Românii au Talent, unul din cele mai așteptate show-uri de talente din România va debuta în primăvara aceasta la PRO TV cu sezonul numărul 10. Fanii sunt în delir și se declară nerăbdători cu privire la debutul noului sezon, care se anunță a fi unul plin de surprize.

Românii au talent revine pe micile ecrane din luna februarie cu sezonul numărul 10. Se anunță numeroase surprize! Noul sezon al show-ului are premiera pe data de 7 februarie (vineri), ora 20:30. Așa cum te-ai obișnuit deja, juriul va fi format ca și în sezonul trecut din: Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Loading...

De asemenea, prezentatorii show-ului de talente rămân celebrii Pavel Bartoș și Smiley.

”Este un sezon spectaculos cu numere noi și foarte neobișnuite. Ne mirăm cum de vin încontinuu atâtatea talente. Anul acesta au venit mai multe ca oricând. Chiar și 10 golden buzz-uri au fost prea puține.”, anunță prezentatori ai postului PRO TV.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

SERVER 1 COMPLET
 
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Juraminte Incalcate – Sezonul 1 Episodul 155-156 – 29 Februarie 2020 Online
Dragoste Si Ura - Epsiodul 627 - 28 Februarie 2020 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments