Revelionul Starurilor 2022 – 31 Decembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site Revelionul Starurilor 2022 din data de 31 decembrie 2021 HD.

Dan Negru prezintă Revelionul cu numărul 22, la Antena 1. În această seară este programat un nou Revelion cu „măşti”, format (re)adus la viaţă în 2012. Producătorul show-ului din acest an este Augusta Lazarov Petrescu.

Va fi ultimul Revelion cu măşti, iar vestea surpriză a venit în urmă cu două zile chiar de la Dan Negru.

„E ultimul an in care prezint showul cu măşti! E datoria mea morală să spun ca ideea măştilor e din România anilor ’80 când se numea “Cu Mască, Fără Mască”.

Am revigorat ideea după 40 ani, in 2012 şi anul asta o prezint pentru ultima dată”, a scris omul de televiziune pe Facebook.

Revelionul Starurilor, emisiunea cu cele mai bune audienţe ale Antenei 1, începe în acest an de la ora 22:00. Vor fi multe măşti interesante, ca în fiecare an, şi multe vedete invitate.

Dacă cine se ascunde în spatele măştilor vom afla diseară, ştim cine trebuie să-i ghicească pe „mascaţi”. Printre aceştia se numără Selly, Alex Velea, Dorian Popa, Cuza de la Noaptea Târziu, Maria Dragomiroiu, Giani Kiriţă, Mirabela Dauer şi Cătălin Moroşanu, printre alţii.

Reamintim că Revelionul 2022 vine cu conceptul special Războiul Generaţiilor. Câteva dintre măştile din acest an:

  • Păpuşa din serialul care a făcut înconjurul planetei – Squid game.

  • Extraterestul

  • Spiritul Nopţii

  • Maestrul Levitaţiei

Anul trecut, cifrele Revelionului cu Dan Negru – cu vârfuri care au ajuns la aproape 3,6 milioane de români – au fost de câteva ori peste locurile următoare. Cota de piaţă a fost peste 30% (aproape 40 chiar pe comercial), ceea ce înseamnă că unul din trei români care se uita la televizor era pe Antena 1.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

PARTEA 1

PARTEA 2 ( ULTIMA )


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments