Raze De Luna – Sezonul 1 Episodul 31-32 – 10 Februarie 2019 Online

Povestea impresionantă a celor 4 surori ajunge la PRO 2. Raze de luna, premiera pe 26 ianuarie, începând cu ora 19:00.

Juana Victoria, in vârstă de 23 de ani, Victoria este o frumoasă tânăra cu un talent deosebit la cântat, ce se îmbină minunat cu personalitatea ei veselă. Locuiește în Mexico City și și-a dedicat viața în a o îngriji pe mama sa, Rosaura, care a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare, cancer în faza terminală. Muncește într-un restaurant pentru a-și ajuta mama și pe nasa ei, Teresa, alături de care locuiește. Înainte de moarte, Rosaura îi cere fiicei să-l caute pe Juan Oropeza, un bărbat pe care Victoria nu-l cunoaște, pe care-l descoperă ca fiindadevăratul ei tată. Lucrurile se complică atunci când această realizează că este îndrăgostită de fiul lui Juan, adică fratele ei vitreg.

Juana Barbara, născută în orașul Guadalajara, Juana Barbara are vârsta de 23 de ani și locuiește împreună cu mama sa, Margarita. Pasionată de Box, Barbara are un caracter puternic și este adesea pesimistă și fără încredere în oameni. Atunci când Margarita se căsătorește cu Alberto, un bărbat foarte chipeș, încep să apară și problemele. Acesta devine violent cu amandoua cauzând o ruptură în familia acestora.

Juana Soledad, are 23 de ani și s-a născut în orașul mexican Monterrey. A avut o viață dificilă, deoarece după moartea mamei sale, Magdalena, și a tatălui ei Eusebio, Juana Soledad a trăit într-un orfelinat până când a împlinit vârstă de optsprezece ani. Datorită talentului ei de a asculta problemele celorlalți, Soledad a început să citească în cărți de tarot și a învățat să interpreteze semne și constelații.

Juana Ines, cea mai tânăra dintre surori, Juana Ines, în vârstă de numai 22 de ani, este o tânăra pe cât de frumoasă, pe atât de modestă. Când era copil a fost abandonată de mama ei într-o mănăstire din orașul Puebla și de atunci și-a dorit să afle adevărul motiv pentru care mama sa a părăsit-o. Crescută de către măicuțele din cadrul lăcășului de cult, acestea și-au dorit ca tânăra să aibă o carieră în contabilitate și finanțe pentru le ajută la responsabilitățile administrative ale mănăstirii.

Nu rata niciun episod din cea mai recentă producție marca Televisa, din 26 ianuarie, ora 19:00, numai la PRO 2.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

In Ritmul Vietii - Sezonul 1 Episodul 70 - 10 Februarie 2019 Online
Mama Campionului - Sezonul 1 Episodul 29 - 10 Februarie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments