Putin Sunt Si Al Tau – Sezonul 1 Episodul 53-54 – 2 Iulie 2020 Online

Pe 6 iulie, la Pro 2, are premiera telenovela „Puțin sunt și al tău’/ „Un poquito tuyo’, cu Marjorie de Sousa, Jorge Salinas și Lorena Herrera în rolurile principale. Producția mexicană a fost difuzată în țara de origine anul trecut și are 79 de episoade, fiind remake-ul unei telenovele chiliene din 2017, „Tranquilo papá’.

Loading...

În centrul poveștii se află Antonio Solano (Jorge Salinas), un bărbat înstărit care nu a avut o tinerețe prea fericită, așa că își dorește ca familiei lui să nu îi lipsească nimic. Însă banii pe care îi aruncă în stânga și în dreapta îi face pe copiii lui – Eduardo, Javier și Viviana (Thali Garcia) – să fie niște răsfățați și iresponsabili, iar pe soția sa – Catalina (Lorena Herrera) – să fie preocupată doar de operațiile estetice. Dar asta nu e tot, până și sora sa, Leticia, și soțul acesteia încearcă să-i mănânce averea lui Antonio. Într-o zi însă protagonistul realizează cât de profitori sunt cei din jurul său, așa că își schimbă comportamentul radical față de toți. În același timp el o cunoaște, din întâmplare, pe Julieta (Marjorie de Sousa), o tânără care își părăsește iubitul în ziua nunții după ce îi află secretele. Cum timpul Julieta și Antonio se apropie și încep să se simtă atrași unul de celălalt.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

RELUAREA ACESTUI SERIAL VA FI TRANSMIS AICI DUPA 22;30 
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Acces Direct - 2 Iulie 2020 Online
Destine Ratacite - Episodul 294 - 1 Iulie 2020 Online

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of