Puterea Dragostei – 19 Februarie 2019 Online

Va invitam sa urmariti noua emisiune difuzata pe Kanal D, Puterea Dragostei, din 19 februarie 2019.

Kanal D le pregateste telespectatorilor un format international, „Puterea dragostei”/ „Power of Love”, un reality show matrimonial adaptat dinamismului vietii cotidiene moderne, in care participantii vor avea sansa de a trai magia iubirii si de a-si schimba cu adevarat viata.
6 femei si 6 barbati vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.
Publicul isi voteaza, saptamanal, favoritul
In calatoria participantilor spre gasirea dragostei adevarate un rol important il va avea si publicul, cei de acasa avand dreptul sa isi voteze concurentul favorit. In fiecare saptamana, participantul, barbat sau femeie, care atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu in bani. Fiecare concurent va putea castiga simpatia celor de acasa prin modul in care se comporta atat in casa, cat si in afara acesteia.

Intrebarea pe care o genereaza reality-ul si miza acestuia transforma formatul intr-un adevarat experiment social: este posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt nevoiti sa interactioneze doar cateva ore pe zi? Cat de usor sau de dificil se pot descoperi afinitati sau, dimpotriva, disonante, intre persoane care nu stiu absolut nimic una despre cealalta? Si cum se construieste increderea si se aprinde cel mai greu de definit sentiment: dragostea?

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

EPISOD COMPLET
 

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Exatlon Romania - Sezonul 3 Episodul 24 - 19 Februarie 2019 Online
Exatlon Romania - Sezonul 3 Episodul 23 - 18 Februarie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments