Profu’ – Sezonul 1 Episodul 4 – 1 Octombrie 2019 Online

Imediat dupa Las Fierbinti urmeaza un serial cel putin la fel de interesant, un serial de la care avem ce invata cu totii. Este vorba despre serialul Profu, pe nume Misu, singurul profesor de sport, fizica si chimie din Bucuresti. Misu va fi pus in dificultate de elevi pe tot parcursul serialului, dar profu stie ca are sarcina sa-i aduca pe toti pe calea scolii, sa le fie prieten si sa-i ajute sa deosebeasca binele de rau. Va fi o misiune interesanta pentru profesor, deoarece unii elevi sunt energici si dornici de aventura, extrovertiti, cu framanatari si iluzii, altii introvertiti si cu probleme acasa, elevii vor fi liantul de care va avea nevoie Misu pentru a-si arata abilitatile de profesor.

Loading...

PRO TV scoate as-ul din mânecă, în noua grilă de programe, astfel că de marţi, 10 septembrie, de la orele 21.30, va difuza un simpatic serial cu liceeni şi profesori, intitulat ”Profu’”. În rolul profesorului Mişu a fost distribuit Andi Vasluianu, dar îi veţi mai vedea şi pe Aida Economu, Radu Gabriel, Cosmin Natanticu şi pe Virgil Ianţu. Printre elevi se află şi foşti concurenţi de la “Vocea României”, dar şi actori debutanţi.

Filmările au loc şi câte 12 ore pe zi în locaţiile alese de producători. Cunoscutul regizor Iura Luncaşu (“Inimă de ţigan”, “Pariu cu viaţa”) a precizat că va regiza 5 episoade, urmând ca alte 5 să fie regizate de Letiţia Roşculeţ (“Triplusec”).

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

MasterChef - Sezonul 7 Episodul 14 - 1 Octombrie 2019 Online
Chefi La Cutite - Sezonul 7 Episodul 8 - 1 Octombrie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments