Prodanca si Reghe: Pretul Succesului – Sezonul 1 Episodul 4 – 1 Martie 2020 Online

Va invitam sa urmariti noua emisiune: “Prodanca si Reghe: Pretul Succesului”, premiera 9 februarie 2020, de la 19;45, la Antena Stars.

Reality show-ul “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” începe duminică, 9 februarie, la Antena Stars. Producția surprinde pas cu pas momente din viața îndrăgitei familii, o echipă de filmare însoțindu-i pe aceștia 24 de ore din 24.

Deși locuiesc în țări diferite, pe continente diferite și au preocupări diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreună. Încă din primul episod, difuzat duminicã, 9 februarie, de la 19:45, echipa Antena Stars le va aduce telespectatorilor imagini în exclusivitate din cea mai nouă casă pe care cuplul a achiziționat-o de curând în Dubai.

Loading...

Tot atunci, telespectatorii vor putea fi martorii unor imagini mai puțin plãcute, îndrăgitul antrenor fiind la un pas să se accidenteze serios, în propria casă. Cum s-a încheiat totul, telespectatorii vor putea urmări duminică, 9 februarie, de la 19:45 la “Prodanca și Reghe. Prețul succesului, de la Antena Stars. Începând cu această dată, în fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Asia Express Romania - Sezonul 3 Episodul 8 - 1 Martie 2020 Online
Destine Ratacite - Episodul 172 - 1 Martie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments