Pretul Cel Bun – Sezonul 2 Episodul 45 – 1 Aprilie 2022 Online

 

Urmareste aici pe site emisiunea Pretul cel bun sezonul 2 episodul 45 din data de 1 aprilie 2022.

Quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu sezonul al doilea al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase. Prima ediție e programată pe 30 ianuarie.

Mâncăm împreună, povestim, asta pentru că stăm amândoi în aceeași cameră la platou. Cred că parte din ceea ce oamenii iubesc la mine și la Liviu este că prietenia noastră există și în afara platoului de filmare. Vreau să cred că cei mai câștigați sunt cei de acasă, care ne urmăresc la «Prețul cel bun» și ne trimit mereu mesaje extrem de frumoase”, a declarat Andrei Ștefănescu, prezentatorul show-ului.

Iată că, emisiunea Prețul cel bun e plină de surprize pentru toată lumea. În această ediție, una dintre concurente a reușit să-l surprindă complet pe Andrei Ștefănescu.

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 1 aprilie 2022 a reușit să surprindă pe toată lumea cu meseria pe care o are. Aceasta l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să rămână mut de uimire. Iată ce discuție au purtat cei doi.

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun de astăzi a fost o adevărată surpriză pentru fanii emisiunii. Aceasta are o meserie frumoasă, despre care a vorbit cu Andrei Ștefănescu.

„Ultimul concurent din această seară este Gabriela Rizea. Bine ai venit. Cu ce te ocupi?”, o întreabă Andre Ștefănescu pe concurentă.

„Sunt economist financiar bancar, lucrez într-o bancă”, răspunde concurenta Gabriela.

„Dăm credite?”, întreabă prezentatorul tv. „Dăm, facem și economisire”, răspunde ea.

„Ce faci în timpul liber?”, mai întreabă Andrei Ștefănescu. „Îmi place să călătoresc, sunt mamă a trei copii”, răspunde ea. „Ooo, îți ocupă tot timpul. Ce ai vrea să câștigi la noi?”, mai întreabă Andre Ștefănescu.

„O mașină de spălat vasele”, spune ea. „La 3 copii chiar îți trebuie o mașină de spălat vasele”, mai spune Andrei Ștefănescu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1
Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments