Pretul Cel Bun – Sezonul 2 Episodul 44 – 31 Martie 2022 Online

 

Urmareste aici pe site emisiunea Pretul cel bun sezonul 2 episodul 44 din data de 31 martie 2022.

Quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu sezonul al doilea al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase. Prima ediție e programată pe 30 ianuarie.

În ediția de astăzi, concurentul care i-a atras atenția lui Andrei Ștefănescu a fost cel cu un nume special, care i-a amintit de un personaj istoric.

În ediția 44 de Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pus la bătaie cele mai mari premii pentru concurenții curajoși care aveau să vină în scenă.

Concurentul cu nume special l-a surprins pe Andrei Ștefănescu și pe toți spectatorii din sală. Numele său de familie este Avram, iar părinții au ales să Îi pună prenumele Iancu, pentru a avea un nume răsunător. Ne amintim că Avram Iancu, personajul istoric, a fost un revoluționar român pașoptist care a avut un rol extrem de important în Revoluția de la 1848 din Transilvania.

Iancu a povestit că s-a născut la Brad, lângă Țebea, dar s-a mutat în Arad, unde s-a măritat, așa cum s-a exprimat el.

“Cu ce te ocupi?”, l-a întrebat Andrei Ștefănecu pe concurentul de la Prețul cel bun.

“Mi-e cam rușine să spun”, a zis Iancu.

Apoi el a povestit că e angajatul soției sale. Ei au o firmă de evenimente și se ocupă împreună cu soția lui de organizarea acestora.

Iancu Avram a spus că și-ar dori să câștige o excursie, iar Andrei l-a sfătuit să plece singur în vacanță pentru a se relaxa.

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Mâncăm împreună, povestim, asta pentru că stăm amândoi în aceeași cameră la platou. Cred că parte din ceea ce oamenii iubesc la mine și la Liviu este că prietenia noastră există și în afara platoului de filmare. Vreau să cred că cei mai câștigați sunt cei de acasă, care ne urmăresc la «Prețul cel bun» și ne trimit mereu mesaje extrem de frumoase”, a declarat Andrei Ștefănescu, prezentatorul show-ului.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments