Pretul Cel Bun – Sezonul 2 Episodul 43 – 30 Martie 2022 Online

 

Urmareste aici pe site emisiunea Pretul cel bun sezonul 2 episodul 43 din data de 30 martie 2022.

În ediția 43 a show-ului Prețul cel bun, Liviu și Andrei sunt pregătiți să le ofere premii consistente cocurenților care ghicesc prețul cel bun al produselor.

Cel de-al treilea concurent chemat la pupitru de Andrei Ștefănescu este Marius Zeriu. Concurentul a venit însoțit în această seară de fiica lui, Patricia. Marius i-a povestit lui Andrei Ștefănescu că vine din Timișoara și se bucură tare mult că a ajuns la emisiune.

Atunci când l-a întrebat Andrei cu ce se ocupă, concurentul de la Prețul cel bun a ocolit subiectul, iar Liviu și Andrei au concluzionat că este întreținut de soția sa.

“Te ține soția, am înțeles”, a spus Andrei Ștefănescu.

“Se vede după tricou, i-a rămas mic”, a zis Liviu Vârciu.

Marius a povestit că și-ar dori să câștige o vacanță și să plece cu Patricia, fiica lui cea mare. Marius are 2 fete și un băiat. Atunci când Andrei Ștefănescu l-a întrebat dacă îi place show-ul Prețul cel bun, Marius a avut nevoie de un moment de sinceritate.

“Pot să zic ceva? (…) Mă uitam la alt show și fata mea cea mică zicea ‘asta nu-mi place, schimbă’. Când îl vedea pe Liviu zicea ‘aici îmi place’ ”, a povestit Marius.

Liviu și Andrei au râs și au spus că speră ca fetița lui să îi poarte noroc. Și așa a și fost, pentru că Marius a ghicit prețul exact a primului produs, o cană cu aripi de înger. Marius a zis 87 lei și a luat bonusul de 1000 lei pentru că a ghicit prețul cel bun.

Chiar dacă inițial a fost dezorientat, Marius s-a dus lângă Liviu, fiind foarte emoționat. El a povestit că este căsătorit cu soția lui de 25 ani și se bucură că ea are încredere în el pentru că l-a lăsat să plece la București fără ea. Marius are trei spații comerciale pe care le-a închiriat și din asta se întreține.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1
Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments