Povesti De Familie – Sezonul 2 Episodul 25 – 1 Aprilie 2022 Online

 

Urmareste aici pe site noul serial “POVESTI DE FAMILIE” sezonul 2 episodul 25 din data de 1 Aprilie 2022.

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 1 aprilie 2022.

Episodul de astăzi vine cu drama și trăirile unei tinere adolescente care visează să devină actriță dar lipsa de încredere de sine și un fizic ușor în afara standardelor internaționale acceptate, o fac să treacă atât prin iad cât și prin rai.

Fata are tot sprijinul mamei sale, care este, de altfel, o actriță și o cântăreață frumoasă și cunoscută, însă tânăra Angie vrea să reușească pe cont propriu, prin muncă și talent.

Povești de familie, sezon 2, episod 25. “Mama, nu vreau să mai încerci să mă schimbi. Vreau să reușesc pe cont propriu”

După terminarea liceului, Angie a intrat la Teatru, unde, ca și în perioada liceului, de altfel, a dat peste câțiva colegi răutăcioși care au avut grijă să dea cu moralul ei de pământ.

Răutățile se legau de fizicul ei, de faptul că este ușor plinuță și nu este o fată sexy, așa cum se cere la teatru, în accepțiunea colegilor săi.

Însă, după o perioadă în care a decis să urmeze un program de nutriție și unul de fitness, tânăra și-a îmbunătățit condiția fizică, implicit aspectul.

La scurt timp, necăjită de răutățile colegilor dar mânată de ambiție, Angie dă un casting pentru un rol secundar, însă obține chiar rolul principal.

Inițial, mama ei încearcă să o influențeze în ceea ce privește imaginea ei, iar la un anumit punct, fata răbufnește și-i reproșează acesteia că încearcă să o schimbe și-i cere să nu mai intervină.

De altfel, ea a învățat că frumusețea este relativă și că este de mai multe feluri iar frumusețea unui zâmbet este una dintre cele mai importante feluri de frumusețe.

Fiecare episod difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, începând cu data de 30 februarie, abordează în mod original subiecte dificile precum bullying-ul, relațiile din sânul familiilor sau violența domestică, diferențele sociale sau efectele migrației. Conceput ca un serial atât pentru părinți, cât și pentru copii, serialul reunește personaje și subiecte care reflectă diversitatea familiilor din România și abordează subiecte în care cele mai multe persoane se regăsesc.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments