Poftiti Prin Tara – Episodul 18 – 12 Ianuarie 2022 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Poftiti Pe La Noi: Poftiti Prin Tara episodul 18 din data de 12 ianuarie 2022 HD.

Nea Mărin revine, din 7 decembrie, la Antena 1. Multe vedete din showbiz vor participa alături de celebrul dansator la emisiunea ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”
După șapte sezoane în care a adus zâmbetul pe buze publicului telespectator, a ajutat mulți oameni și le-a pus la punct pe vedetele din România, în stilul său caracteristic, Nea Mărin aduce, începând cu luna decembrie, o nouă emisiune la Antena 1.

Deși show-ul se numește puțin altfel față de ceea ce s-a văzut până acum pe micul ecran, acțiunea este asemănătoare: vedetele muncesc în folosul unor oameni sau comunități, sub atentia supraveghere a lui Nea Mărin. Totul ca finalul să aducă o petrecere românească.

Pentru realizarea acestei emisiuni, care s-a pus pe pauză după ce Nea Mărin s-a infectat cu COVID-19, moderatorul și invitații săi, alții de la săptămână la săptămână, au bătut țara în lung și în lat, au cunoscut o mulțime de români, fiecare cu tradițiile locului, au muncit, dar s-au și bucurat pe măsură.

Noutata sezonului este faptul că celebrul dansator va avea la ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!” rolul de primar în fiecare zonă în care va ajunge. Astfel va putea pune în aplicare toate planurile pe care le are cu celebritățile care îl vor ajuta în show.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET


SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments