Pecetea Iubirii – Sezonul 1 Episodul 237-238 – 28 Noiembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site noul serialul indian “Pecetea Iubirii” sezonul 1 episodul 237 si episodul 236 din data de 27 Noiembrie 2021 HD.

Viplav Tripathi, nepotul fără griji al lui Dashrath Tripathi, se întâlnește cu Dhaani, o tânără văduvă de pe malul râului Ganges, în orașul sfânt Banaras. Dhaani locuiește cu mama ei într-un refugiu pentru văduve (aashram). Viplav, absolvent de drept, intenționează să meargă în SUA pentru studii suplimentare. Ei încep la un început rău, iar Viplav se răzbună de la Dhaani pentru că nu l-a respectat, dar în curând își dă seama de greșeala lui. Viplav continuă să facă farse pe Dhaani, dar în cele din urmă își cere scuze cu adevărat.

Dashrath îl trimite pe Viplav la Delhi și încearcă să elibereze aashram. Viplav ajunge exact la timp pentru a lupta cu procesul judiciar în numele văduvelor. Părinții lui Viplav încearcă să-l logodească cu prietenul său din copilărie, Tanya, dar Viplav anulează logodna. Când îl salvează pe Dhaani de la înec, fratele său vitreg, Tripurari, face fotografii pentru a defăima Dhaani. Un Viplav înfuriat decide să trăiască cu văduvele până când problemele lor vor fi rezolvate.

Dhaani și Viplav devin prieteni. După ce a ajutat văduvele, Viplav se întoarce acasă. Părinții VIplav creează din nou neînțelegeri care îi determină pe Dhaani și Viplav să-și rupă prietenia. Dhaani este obligat să se logodească cu Tripurari, dar Viplav își oprește nunta în timp după ce a descoperit că Tripurari rămăsese însărcinată cu o altă văduvă, Suvarna.
Mama lui Viplav, Kanak, angajează Tripurari pentru a-l ucide pe Dhaani, dar Viplav o salvează. Cu toate acestea, este rănit și Dhaani și el se refugiază în cabana unei femei care se preface că este un cuplu căsătorit. Ei petrec câteva zile împreună, timp în care Viplav se îndrăgostește de ea. Tripurari îi ajunge din urmă și când sunt aduși la Banaras, Viplav își declară dragostea pentru Dhaani și anunță că se va căsători cu ea. Un Dhaani confuz respinge propunerea lui, dar când se preface că pleacă în SUA, ea își dă seama de sentimentele ei pentru el și acceptă fericit.

Kanak și Dashrath creează mai multe probleme pentru cuplul care duce la certarea lor, dar în cele din urmă Viplav vede prin planurile lor și el și Dhaani se căsătoresc într-un templu. Acasă, găsesc o familie care vizitează casa lui Viplav pentru a aranja o alianță matrimonială pentru sora sa, Shalu și decid să nu împărtășească știrile.

Shalu este logodita cu Raja care, neștiut de toți, se dovedește a fi fratele fostului soț al lui Dhaani. Raja o caută pe soția fratelui său, Suman (acum Dhaani), pe care îl învinuiește pentru moartea fratelui său și solicită ajutorul lui Viplav. Dhaani își dă seama de identitatea lui Raja și oprește nunta. Este arestată pentru moartea soțului ei și Viplav decide să lupte cu cazul ei. Ea dezvăluie că soțul ei era alcoolic și soacra ei a bătut-o. În noaptea morții sale, Raja a încercat să se forțeze asupra ei și, încercând să o salveze, soțul ei beat a căzut de pe un balcon și a murit. În instanță, instigat de avocatul adversar, Viplav anunță că este soțul lui Dhaani. Continuarea o puteti urmarii in episoadele ce urmeaza a fi difuzate! Vizionare placuta!

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET
 


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments