Pe Taramul Dorintei – Sezonul 1 Episodul 67 – 9 Ianuarie 2019 Online

Te invitam sa urmaresti noul serial Pe Taramul Dorintei episodul 67 din 9 ianuarie 2019 online, tradus in romana.
O nouă producție Televisa realizată în 2017 vine pe micile ecrane, la PRO 2. Telenovela „Pe tărâmul dorinței” („ En tierras salvajes”) îi aduce în rolurile principale pe Claudia Alvarez („Dragoste la indigo”), Cristian de la Fuente („Intrigi în paradis), Diego Olivera („Până la capătul lumii”) și Horacio Pancheri („Chemarea destinului”). Din distribuție mai fac parte marii actori ai telenovelelor Cesar Evora („Amazoanele”) și Daniela Romo („Que bonito amor”), dar și frumoasa Ninel Conde (cunoscută după rolul avut în telenovela „Rebelde”).

Serialul „Pe tărâmul dorinței” debutează din 4 noiembrie la PRO 2, pe tronsonul orar lasat liber te telenovela „Fără privirea ta” („Sin tu mirada”) și aduce povestea a trei bărbați care sunt îndragostiți de aceeași femeie.

Isabel Montalban (Claudia Alvarez), personajul princiapal al serialului, trăiește o căsnicie fericită și liniștită alături de Anibal Otero (Diego Olivera). Totul se schimbă atunci când problemele sale de respirație se agravează. Anibal gășeste soluția perfectă și o trimite pe Isabel la clinica de specialitate pe care o au într-o zonă montană.


Din cauza afecerilor, Anibal petrece foarte putin timp cu Isabel, ba chiar mai mult ajung să nu se vadă pentru perioade foarte mari. Acest lucru determină o apropiere nefirescă între Isabel și cei doi frați ai lui Anibal: Sergio (Horacio Pancheri) și Daniel (Cristian de la Fuente). Ce se va întâmpla cu căsnicia lor? Puteți urmări din 5 noiembrie, de la ora 18:00

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments