Pe Firul Iubirii – Sezonul 1 Episodul 15-16 – 13 Ianuarie 2022 Online

Urmareste aici pe site telenovela mexicana Pe Firul Iubirii sezonul 1 episodul 15 si episodul 16 din data de 13 ianuarie 2022 HD.

Pro 2 va difuza o noua telenovela mexicana marca Televisa, premiera 6 ianuarie 2022, noua productie a fost lansata in anul 2021 si se numeste Pe firul iubirii (Diseñando tu amor / The thread of love).

Aceasta este o adaptare a telenovelei portugheze Meu Amor, creata de António Barreira si premiata cu un Emmy pentru cea mai buna telenovela. Productia portugheza a avut 349 episoade difuzate intre 2009 – 2010.

Valentina (Gaia Montes) este o tanara care viseaza sa reuseasca in lumea modei. Ea lucreaza intr-o fabrica de procesare care apartine familiei lui Ricardo (Chris Pascal). Acesta o pacaleste spunandu-i ca o va ajuta sa-si atinga telul doar pentru a profita de ea. In plus, depune o suma mare de bani pe numele ei, suma furata de la tatal lui (Marco Muñoz).

Planul celor doi, Valentina si Ricardo, de a fugi este este dejucat iar Ricardo ajunge intr-o calatorie cu tatal sau (un om de afaceri de succes care nu iarta tradarile), scopul fiind de a-l trimite pe Ricardo la inchisoare. Aceasta calatorie se transforma intr-o tragedie pe masura ce avionul se prabuseste. Ricardo isi pierde memoria si este presupus mort.

Dupa ce isi pierde iubitul dar si tatal (Adalberto Parra), Valentina si sora ei Nora (Ale Muller), isi cauta unchiul (Horacio) in Mexico City, acolo unde il vor intalni pe Claudio (Juan Diego Covarrubias), fiul adoptat al lui Horacio. Claudio este un avocat onest care ajuta membrii comunitatii sale cu problemele legale. Intre Valentina si Claudio se naste o poveste de iubire insa Nora intervine pentru a-l cuceri pe acesta.

Ulterior, Ricardo revine in peisaj, isi recupereaza memoria si are planuri care o privesc pe Valentina.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET
 

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments