Pazeste-ma De Mine – Sezonul 1 Episodul 18 – 25 Noiembrie 2021 Online

Va invitam sa urmariti noul serial turcesc: “Pazeste-ma de mine”, episodul 18 din 25 noiembrie 2021, de la 22:00, la PRO 2.

Pro 2 modifică grila de programe. Postul va difuza mult-așteptatul serial turcesc „Marașli”, pe care l-a achiziționat în vară, cu Burak Deniz și Alina Boz în rolurile principale, de luni, 8 noiembrie, de la ora 22.00. Titlul în română al serialului este „Păzește-mă de mine!”. Informațiile au fost dezvăluite de Pro 2 într-un promo care deja rulează pe post.

Conform programului trimis anterior de Pro 2, „Marașli”/„Păzește-mă de mine!” va intra pe un tronson pe care momentan se difuzează serialul „Băiatul meu” și reality-show-ul „Femeia alege”. Până la ora aceasta, postul nu a comunicat însă modificările.

Din 8 noiembrie, de când „Marașli”/„Păzește-mă de mine!” va începe la Pro 2 de la ora 22.00, serialul se va suprapune cu un alt serial turcesc, „Ține-mă de mână!”, în original „Elimi Birakma”, o producție cu aceeași Alina Boz în rol principal, difuzată de Happy Channel. Practic, seara de la 22.00, telespectatorii vor putea alege între Alina Boz și Burak Deniz pe Pro 2 versus Alina Boz și Alp Navruz pe Happy Channel.

„Maraşli”, cu titlul internațional „The Trusted”, a fost unul dintre cele mai populare seriale ale lui 2021 în Turcia. A fost difuzat între lunile ianuarie și iulie anul acesta și s-a terminat după 26 de episoade, în ciuda speranțelor numeroșilor săi fani, că va avea și un sezon 2.

Nu a fost să fie un sezon 2 și din cauza faptului că protagoniștii sunt foarte apreciați și căutați: Alina Boz a făcut sezonul 2 din „Iubirea. Curs pentru începători”, disponibil la Netflix, iar Burak Deniz a filmat în Italia pentru serialul „The Ignorant Angels”.

„Marașli” este o dramă cu puternice accente romantice, dar și multă acțiune.

Celal Kün (Burak Deniz) este un veteran din forțele speciale turcești, a cărui viața s-a schimbat radical după ce fetița lui, Zelish, a fost implicată într-un accident tragic.

Cu viața golită de sens, Celal, căruia i se spune Marașli, vrea să-i găsească pe vinovați ca să se răzbune. El deschide o librărie și începe să investigheze cele petrecute, până când, într-o zi, frumoasa fotografă Mahur (Alina Boz) intră în librăria lui. Printr-un concurs de împrejurări, fata se ia după câinile lui Celal și asistă la o crimă.

Când ucigașii o văd și își dau seama că a fost martoră la cele întâmplate, vor să o elimine și pe ea, doar că Celal intervine la timp și îi salvează viața. Din acest moment, destinele lui Celal și Mahur se schimbă și, în ciuda diferențelor dintre ei, cei doi se îndrăgostesc.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments