*** Daca doriti, puteti sa ne sustineti cu o mica donatie apasand pe butonul de mai jos:
multumim!

Pana La Ultima Picatura – Sezonul 1 Episodul 70 – 7 August 2021 Online

Te invitam sa urmaresti noua telenovela Pana la ultima picatura episodul 70 din 7 august 2021 online, tradus in romana.

Pro 2 pregateste difuzarea unei noi telenovele spaniole marca Telemundo si anume Pana la ultima picatura (Sangre de mi tierra – 2017).

Crisanto Castañeda si Natalia Martínez de Montiel sunt oameni dedicati viilor si productiei de vin. Pentru acestia, cultivarea, recoltarea si transformarea mustului in vin nu reprezinta doar o ocupatie ci un stil de viata, o pasiune. Serialul arata povestea celor doua familii (Montiel si Castañeda), aventurile acestora si cele doua lucruri care le leaga, viata si vinul.

In tara de origine au fost difuzate 59 de episoade in 2017 si 2018 insa in Romania e posibil ca numarul episoadelor sa fie mai mare, avand in vedere reclamele incluse in fiecare episod.

Pro 2 va difuza Pana la ultima picatura din 30 mai 2021, de la ora 18:00. Pe IMDB exista doar 26 de recenzii rezultand nota 7.5. Pana la ultima picatura va fi difuzata in premiera in Romania.

Postul de televiziune va incepe curand difuzarea unei alte telenovele, Imperio de mentiras (2020), despre care vom reveni cu un articol separat.

SERVER 1 COMPLET
 

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments