O Noua Sansa – Episodul 82 – 22 Noiembrie 2020 Online – Ultimul Episod

Va invitam sa urmariti noua telenovela difuzata pe Pro 2: “O Noua Sansa”, sezonul 1 episodul 82 din data de 22 noiembrie 2020, de la 19:00, la PRO 2.

„O nouă șansă’/„Te doy la vida’, una din cele mai noi producții ale companiei Televisa ajunge pe micile ecrane din România. Telenovela va fi difuzată pe tronsonul orar 19.00-21.00, în locul telenovelei „În sfârșit există paradis’.

„O nouă șansă’ va avea premiera la Pro 2 pe 12 octombrie la 20.00 (urmând ca a doua zi, pe 13 octombrie, să putem vedea primele 2 episoade, de la 19.00 la 21.00) și are în distribuție nume sonore precum: Cesar Evora, Erika Buenfil, Jorge Salinas, iar în rolurile principale îi vom vedea pe Jose Ron și pe Eva Cedeno, pe care am mai urmărit-o în primul sezon al telenovelei „Legea iubirii’ („Por amar sin ley’).

Filmările au început pe 28 octombrie 2019 și au fost întrerupte în luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, distribuția a revenit pe platourile de filmare pentru a înregistra ultimele episoade pe 25 mai, devenind prima producție Televisa care a reluat filmările după perioada de carantină.

Telenovela redă povestea lui Nicolas (Leonardo Herrera), un copil în vârstă de 6 ani, diagnosticat cu leucemie și care va avea nevoie urgentă de un transplant de măduvă. Elena (Eva Cedeno) și Ernesto (Jorge Salinas) sunt părinții adoptivi ai copilului și, după ce primesc îngrijorați această veste, vor afla că niciunul nu este compatibil pentru a putea fi donator. Puși în fața acestei situații, cei doi vor încerca să afle dacă tatăl biologic al copilului este în viață și vor ajunge să-l cunoască pe Pedro (Jose Ron), un om simplu, de meserie mecanic care muncește într-un cartier umil. La început, Pedro nu crede că este tatăl lui Nico, având în vedere că fosta lui iubită, acum moartă, nu i-a dezvăluit niciodată că ar fi fost însărcinată. După aflarea adevărului se va forma o legătură specială între el, copil și mama adoptivă a acestuia.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLETcenter>Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Betty In New York - Episodul 1 - 22 Noiembrie 2020 Online
Te Cunosc De Undeva - Sezonul 15 Episodul 11 - 21 Noiembrie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments