Nu Te-am Uitat – Sezonul 1 Episodul 48 – 26 Septembrie 2021 Online

Te invitam sa urmaresti noua telenovela Nu te-am uitat episodul 48 din 26 septembrie 2021 online, tradus in romana.

O poveste turcească de succes, „Gecenin Kraliçesi’/„Regina nopții’, a fost adaptată realității și obiceiurilor din Mexic și îl aduce pe Gabriel Soto înapoi pe micile ecrane în postura de protagonist al telenovelei „Nu te-am uitat’, în original „¿Te acuerdas de mí?’.

Alături, Soto o va avea pe actrița Fatima Molina, dar și alte nume celebre din industria telenovelelor precum: Guillermo García Cantú („Legea iubiri’), Juan Carlos Barreto („Tată de-a gata’), Marisol del Olmo („Dragoste de gardă’).

Începând din 10 august, la Pro 2, Gabriel Soto și un nou nume în lumea telenovelelor, Fatima Molina, vor fi protagoniștii remake-ului serialului turcesc „Regina nopții’, intitulat „Nu te-am uitat’.

Telenovela „Nu te-am uitat’ redă povestea lui Pedro (Gabriel Soto) care, după ce este obligat să se căsătorească cu fiica șefului și mentorului său, Olmo Caceres (Guillermo García Cantú), se îndrăgostește de Vera (Fatima Molina) în timpul unei călătorii de afaceri. El este gata să renunțe la totul pentru noua lui dragoste, dar trebuie să-și abandoneze planurile atunci când Olmo îi amenință viața. Pedro se desparte de marea lui dragoste pentru a o salva, dar ani mai târziu, Pedro și Vera se întâlnesc din nou în circumstanțe ciudate. Cu toate că nu îi cunoaște trecutul Olmo s-a îndrăgostit de Vera și o prezintă familiei sale ca fiind noua lui iubită. După revedere, dragostea lui Pedro și Vera este reaprinsă, dezvăluind astfel trecutul întunecat care îi unește și dezlănțuind un plan dureros de răzbunare.

SERVER 1 COMPLET
 

Ramai Langa Mine - Sezonul 1 Episodul 67 - 26 Septembrie 2021 Online
Pecetea Iubirii - Sezonul 1 Episodul 111-112 - 26 Septembrie 2021 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments