Ninja Warrior Romania – Sezonul 1 Episodul 6 – 14 Octombrie 2018 Online

Duminica aceasta avem parte de un show ce a facut senzatie in toata lumea. Intr-un platou construit special in Romania pentru acest show, sute de romani cu vointa de fier lupta sa-si depaseasca limitele fizice si psihice pentru fabuloasa suma de 100.000 de mii de euro si impresionantul titlu de primul Ninja al Romaniei. Raluca Aprodu impreuna Costi Mocanu si Daniel Nitoiu vor fi prezentatorii Ninja Warrior.

Ninja Warrior este un format de televiziune unde sute de concurenti traverseaza un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dura provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama. Midoriyama este o structura gigantica de otel pe care doar adevaratii razboinici o pot cuceri dupa ce reusesc sa treaca de toate celelalte trasee. Pentru a-si adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiti sa escaladeze muntele cu ajutorul unei franghii, iar orice greseala sau ezitare poate duce la esec. Doar cel care va ajunge in varf si va apasa buzzer-ul amplasat pe baza superioara a muntelui va cuceri titlul suprem. Ninja Warrior este o provocare pentru fiecare participant. Sute de concurenti intra in cea mai spectaculoasa competitie, iar tensiunea isi va pune amprenta pe fiecare secunda in care acestia fac totul pentru a-si demonstra ca pot.

Telespectatorii vor avea parte de o competitie dinamica, plina de adrenalina, o cursa in care forta, rezistenta, limitele duse la extrem si emotia vor fi elementele cheie.

Formatul, care este unul dintre cele mai de succes din lume, a fost difuzat prima data in Japonia si are amploarea unui eveniment sportiv de talie internationala. Ninja Warrior este un fenomen care a adunat milioane de fani in fiecare tara si care a provocat o adevarata isterie prin grandoarea productiei. Show-ul a cucerit o lume intreaga, fiind produs pana acum in 21 de tari precum: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia sau Franta.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET
SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments