Moldovenii – Sezonul 1 Episodul 12 – 26 Ianuarie 2020 Online

Serialul de comedie va putea fi vizionat in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D

Simpaticele personaje ale serialului de comedie „Moldovenii” se pregatesc sa-si cucereasca telespectatorii cu aventurile incredibile prin care trec, zi de zi, in satul unde totul este posibil: Gaurenii de Jos. Din 16 noiembrie, in fiecare sambata, de la ora 22:00, cei doi vecini in jurul carora graviteaza toata actiunea, padurarul Mitica (interpretat de Petronel Gabriel Gongeanu) si prietenul sau devotat, Cornel (Iulian Mehedint), se vor intrece in ispravi si vor pune pe jar toata suflarea satului, dar si pe telespectatori!

Satenii din Gaurenii de Jos nu par speriati de noile tehnologii si incearca sa se familiarizeze cu „moda” de la oras pentru a fi in rand cu lumea. Serialul ii va antrena pe telespectatori intr-un maraton al situatiilor amuzante, rasul se va dezlantui din momentul in care cocioaba lui Mitica devine o statiune listata pe platforma de booking, cand YouTube-ul se insinueaza in viata satenilor, iar femeile din Gaurenii de Jos se incaiera pentru ca tinuta sa le fie pe gustul lui Catalin Botezatu.

Loading...

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Juraminte Incalcate – Sezonul 1 Episodul 89-90 – 27 Ianuarie 2020 Online
Survivor Romania - Sezonul 1 Episodul 6 - 26 Ianaurie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments