Mireasa – Sezonul 5 Episodul 60 – 1 Aprilie 2022 Online

 

Urmareste aici pe site emisiunea Mireasa sezonul 5 episodul 60 din data de 1 Aprilie 2022.

Show-ul care a format cele mai iubite cupluri de pe micile ecrane va reveni cu noi povești de iubire, iar programul de difuzare nu diferă față de orarul cu care telespectatorii erau obișnuiți.

Aron s-a aprins după ce bunica Elena i-a povestit lui Sese ce au ei acasă și cum a fost crescut Aron. Băiatul a început să spună că aceasta nu trebuie să-și dea cu părerea despre nimeni și că nu trebuie să intre în discuții care nu o privesc.

Aron a spus că vrea să plece acasă pentru că și dacă intră fete noi, el nu-și poate forma o relație din cauza părerilor pe care bunica Elena și le exprimă. Băiatul a spus din nou în emisiunea live că vrea să plece acasă pentru că nu mai poate ține piept tuturor ca să o apere pe bunica sa.

Ediția din data de 1 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa, sezonul 5. O discuție între doamna Elena și Sese despre problemele din familia ei l-a deranjat pe Aron: “Vorbești lucruri care nu-și au locul… Te am auzit cum ai zis… că am făcut… Am plecat de acasă de bine ce mi-a fost… urăsc Banatul… Nu mai știe să tacă din gură… nu mai vreau să vorbesc despre ce am avut.”

Leo a fost deranjat de faptul că Nora, din cauza faptului că nu mai vrea să dea detalii despre trecutul ei, pare că îl minte și nu vrea să fie pus într-o astfel de situație.

După ce aseară la Miresa Capriciile iubirii s-a discutat de unde a avut Nora bani să ajute un ONG pentru animale, Leo s-a certat cu Nora. Băiatul a spus că nu suportă că iubita sa nu mai dă explicații și toată lumea crede că ea minte cu tot ceea ce spune.

Larisa nu s-a putut abține să nu comenteze în față doamnei Dana, despre Nora. Leo, vizibil deranjat de Larisa, năștea mai multe întrebări pentru această: Mi se pare foarte aiurea să aducă în discuție trecutul ei, de ce o deranjează pe ea… de ce este așa de nervoasă?

Ediția din data de 1 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa, sezonul 5. Dragoste cu nabadai intre Valentin si Alina, iar de la cuvinte aruncate imediat s-a ajuns la scantei: “Ma iei de fraier…”. O vorba aruncata a stricat buna dispozitie: La mine de ce nu te-ai gandit?… Nu fii prostuta!…

Sabrina și Perneș discută despre competiție, dar și despre iubire. Patru fete vor intra in casa Mireasa, iar Perneș consideră că una dintre ele va fi și pentru el. Sabrina îi spune în glumă că nu îl va lăsa să facă cuplu, îl va urmări până la finalul emisiunii.

Un alt moment din editia de astazi, ediția din data de 1 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa, sezonul 5. Concurenții vorbesc despre eliminările care se vor face în gală. Cosmin și Aron sunt în pericol să plece acasă. Alexandra le vorbește fanilor să îl protejeze pe Cosmin pentru că vrea să rămână cu el în competiție până la final.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:


Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments