Mireasa – Sezonul 5 Episodul 109 – 28 Mai 2022 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Mireasa sezonul 5 episodul 109 din data de 28 Mai 2022 HD.

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLETA mai rămas puțin timp până la debutul celui de-al 5-lea sezon al show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe și Gabriela Cristea va începe spre finalul acestei luni.

Show-ul care a format cele mai iubite cupluri de pe micile ecrane va reveni cu noi povești de iubire, iar programul de difuzare nu diferă față de orarul cu care telespectatorii erau obișnuiți.

Simona Gherghe va fi și în al 5-lea sezon gazda emisiunii, ”pețitoarea-șefă” cum s-ar zice, aducând în fața publicului povești impresionante de viață.

Programul difuzării Mireasa a fost stabilit deja de cei de la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită atât pe Antena 1, cât și pe Antena Stars.

Din 28 ianuarie, show-ul va fi în direct de luni până vineri de la 15:00, prezentat de Gabriela Cristea, la Antena Stars. De asemenea, Simona Gherghe va prezenta edițiile zilnice, de la ora 14:00, dar pe Antena 1. Intrarea concurenților în casă va avea loc sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Premiera sezonului va avea loc la ora 13:30.

Finala săptămânală, gala în care se vor face eliminări va fi transmisă sâmbăta, așa cum telespectatorii s-au obișnuit în primele 5 sezoane.

Emisiunea de la Antena 1 a devenit încă de la început una dintre cele mai urmărite din România. Show-ul Mireasa a lansat o serie de vedete, iar unele dintre ele, precum Blaze din sezonul 3, încep să se facă remarcate și în alte reality-show-uri.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments