Mireasa – Sezonul 4 Episodul 82 – 1 Decembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Mireasa sezonul 4 episodul 82 din data de 1 Decembrie 2021 HD.

Simona Gherghe se pregătește să revină în curând pe micile ecrane. Al treilea sezon al reality show-ului matrimonial „Mireasa” a ajuns la final pe 1 august, când au fost aleși și marii câștigători.

Gherghe, care se pregătește deja să fie la cârma acestui proiect pentru al treilea sezon consecutiv, a anunțat atunci, la finalul emisiunii, cine a pus mâna pe marele premiu în valoare de 40.000 de mii de euro.

Cel mai controversat cuplu al emisiunii a fost declarat câștigătorul emisiunii „Mireasa”! Este vorba despre Liviu și Maria, care nu de puține ori au fost la un pas de despărțire și care s-au luptat împotriva tuturor pentru a prinde un loc în marea finală.

Emisiunea „Mireasa”, ajunsă la sezonul 4, își continuă căutările în lumea dragostei, în cel mai scurt timp, la Antena 1. Noi concurenți vor păși în casa show-ului matrimonial cu dorința de a-și găsi un partener.

Sezonul 4 „Mireasa” va intra în grila Antenei 1 de sâmbătă, 28 august 2021. Prima ediție este programată să înceapă de la ora 13.30. Emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să rescrie o nouă poveste despre sinceritate, devotament și iubire, într-o casă care a găzduit multe suflete pereche.

Noul sezon „Mireasa”, care va avea premiera pe 28 august, va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi concurenții care vor să se căsătorească. Aceștia vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

În perioada 2-20 august, telespectatorii pot folosi aplicația Antena 1 pentru a vota ce noi acțiuni și-ar dori să fie introduse în desfășurarea concursului „Mireasa”, în sezonul 4.

Săptămânal, în aplicație, echipa îți sugerează 3 noi acțiuni care ar putea fi introduse în desfășurarea concursului. După cele 3 săptămâni, din 9 propuneri rămân 3 acțiuni care intră la votul final.

În prima săptămână de live-uri din noul sezon, se face un nou sondaj în aplicație în care una singură dintre cele 3 va fi câștigătoarea finală și astfel introdusă în mecanismul de desfășurare al sezonului următor.

La debutul sezonului 4 „Mireasa”, se va afla ce noutate au votat telespectatorii emisiunii.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments